Sandvika Folkebad - ny storstue ved elvebredden!

Sandvika Folkebad - ny storstue ved elvebredden!

Publisert av Anne Jespersen den 02.05.20. Oppdatert 11.05.20.
I Folkebadet vil det være en dedikert restaurant med 70 plasser innendørs, eget chambre separee, 2 rom for gjester og et lite lekerom for de minste. Vegg-i-vegg kommer en liten "spesialist" kaffebar på 7 kvm, som serverer til både restauranten, samt ute og inne i bokbadet. I gamle Musikkflekkens lokaler bygges det et større barområde med 4 forskjellige rom; et rom som kan lukkes av til private selskap og konferanser, et rom med aktiviteter, et bokbad (lite bibliotek med servering), og et rom dedikert til "spesialdrikke" (breddesortiment, samt spesialprodukter fra lokale leverandører). Disse rommene er også knyttet opp mot en innendørs hage på 150 kvm, som er plassert i det gamle bomberommet. Her kan man blant annet spille petanq i sanden hele året. 
 
I lokalene ved siden av bygges det en helt ny scene med plass til 300 personer, her man også kan leie seg inn til foredrag, bursdager, konferanser, mm. Uteområdet vil bestå av restaurant og bar, og på brygga blir det 30 sitteplasser med servering fra bar og kaffebar. 
 
Nøkkelord er godt innhold, lokale drivere, gjennomtenkte løsninger, en "destinasjon", en lokal stolthet, et sted for alle, et sted for glede, forteller Martin Schilde til Sandvika Vel. 
 
Lyden er optimal HiFi-lyd. Det er investert mye i lyd og akustikk og dette skal gi gjestene en perfekt akustisk opplevelse. Man skal kunne ha en god samtale uten å føle på støy, samtidig som man kan høre god musikk. 
 
Sandvika Folkebad er tegnet av Gartnerfuglen Arkitekter, og her er lagt ned ufattelig mye tid på å skape et miljø alle kan trives i og være stolte av. Planen er å åpne i juli 2020, om alt klaffer 100%, avslutter Schilde.

 

Vi gleder oss - ikke minst i en tid der det meste av kulturlivet står på vent. Enn så lenge er det bare å nyte maisolen og fornyelsen langs flotte elvebredden.