Løkketangen

Løkketangen

Publisert av Sandvika Vel den 11.04.24. Oppdatert 11.04.24.

 

Senteret har de senere årene hatt en tiltrekningskraft på mer kreative yrker, og noen av leietakerene som holder hus her idag er blant annet:

 

 

Toothfairy House - en coworking arena

En hub og community for selskaper i skjæringspunktet mellom musikk, kultur, design og teknologi. Som de sier selv: «Her finner du de mest innovative og kreative selskapene i bransjen». Initiativet til å etablere Toothfairy House ble tatt av selskapet Toothfairy.

toothfairyhouse.no

 

 

Toothfairy

Toothfairy er Norges ledende uavhengige musikkselskap, og har investert i musikk-  og kulturnæringen gjennom mange år. Toothfairy startet som et talentbyrå i 2010, og har nå grunnlagt et plateselskap, forlag, et av Nord-Europas største studiokomplekser og et digitalt markedsføringsselskap (Wildfire) for sin virksomhet. 

toothfairy.no

 

 

Vårt Sandvika AS 

Vårt Sandvika AS ble etablert i 2003 av flere av de store gårdeierne - sammen med næringslivet i byen og Bærum kommune. Selskapets formål er å øke Sandvikas attraktivitet og omdømme. Sammen med aksjonærene og samarbeidspartnere skal de utvikle byen, skape relevant innhold, gjennomføre kulturopplevelser og markedsføre Sandvika. 

sandvikaby.no 

 

 

Folkebadet

«Fordelt på 1200 arkitekttegnede kvadratmeter finner du scene, restaurant med de beste lokale råvarene, flere barer, innendørs hage med deck shuffleboard, arkaderom i verdensklasse, kaffebar, og en solfylt uteservering med utsikt over Sandvikselva». 

sandvikafolkebad.no

 

 

Kamore Second Hand

- En gjenbruksbutikk som selger «nøye utvalgte vintage og second hand merkeklær» for barn og voksne på kommisjon, samt store/små «trendy» planter. Det betyr at du som kunde kan levere inn dine klær, og få utbetalt din del av salgssummen når klærne er solgt. Kamore tar inn alt av merkeklær i alle størrelser, og de kan leveres alle hverdager i åpningstiden.

 


Bærum Næringsråd

Bærum næringsråd er en frittstående og uavhengig interesseorganisasjon for næringslivet. Hovedmålene er å tilrettelegge for best 

mulige rammebetingelser, stimulere til innovasjon og nyetableringer og være en plattform for faglig og sosialt nettverk. 

bn.no

 

 

Om ikke lenge åpner restauranten «Caspars Smørrebrød» i lokalene etter Lokal & Lounge, på hjørnet av Løkketangen, mot elva. Her blir det etterhvert servering av luftige, høye smørbrød og generelt en danskinspirert meny. Trioen bak er Monica Bølgen sammen med mannen Toralf og sønnen Fredrik - fra allerede godt etablerte «Caspar».

 

- Klassikere som reker i trengsel og lun leverpostei med sopp og bacon vil pryde menyen, sammen med rustikke middagsretter og selvfølgelig snaps og akevitt. Det blir dansk hygge på sitt aller beste. Ekte, hjemmelaget mat laget fra bunn med gode råvarer», forteller Monica Bølgen til Budstikka.

 

 

Kommer: UFB Løkketangen - Ungdom og Fritids nye storsatsning

Skal bli det nye hjertet for kultur, innovasjon og kreative tilbud for unge mennesker i Sandvika og Bærum.

ufbinfo.no/lokketangen