Innholdsrik BAKgårdssommer!

Innholdsrik BAKgårdssommer!

Publisert av Anne Jespersen den 06.05.22. Oppdatert 09.08.22.Litt av vårens sceneprogram 2022 – ting å merke seg:


7. mai: Åpning av BAKgården. Obs: Dette er kl. 14:00.

Prime Time Orchestra med unge talenter og dansere fra Happy Feet. Offisiell åpning av leder av MIK, Dag Egil Stømme. Prime Time Orchestra er et av Norges ledende storband og hadde i 2021 40-årsjubileum. BAKgården og storbandet samarbeider om å finne unge talenter og gir dem en mulighet til å stå på en profesjonelt drevet scene, med et fantastisk storband til å backe dem. Ansiktsmaling for barna av de beste på dette, nemlig tatovørene hos NEON, som holder til i BAKgården.


14. mai: Bærum sangfestival med allsang og Eurovision som tema.

Bærum Sangfestival inviterer alle bæringer til Eurovision-vorspiel i BAKgården i Sandvika! Du trenger IKKE billett. Hit kommer den kjente grand prix-duoen "VOI VOI" og dragartist Nabi Yeon Geisha! Du får også gleden av å høre Bærum Internasjonale Kor synge vinnerlåten fra 1964! Her blir det Melodi Grand Prix-stemning på høyt nivå! Gled dere til kjente grand prix-schlagere, glitter og glam! Vær ute i god tid for å sikre deg plass.


29. mai, 16. juli, 30. juli og 14. aug: Opera til Folket.

BAKgården har i over 10 år samarbeidet med Opera til Folket. Og vi skjønner at operasøndagene er populære. I halvannen time får publikum servert kjente operaperler av de dyktigste operasangere.


5. juni: Ungdom og Fritid markerer PRIDE i BAKgården. Året 2022 er også utnevnt til Skeivt Kulturår.

Sandvika Pride er Bærums største og viktigste feiring av skeiv kjærlighet og mangfold. Vi går sammen om å arrangere en rekke arrangementer, festivaler og workshops hvor alle får være akkurat den man er. I 2022 er det 50 år siden homofili ble avkriminalisert i Norge. Dette er en viktig milepæl i norsk historie som markeres med et skeivt kulturår over hele landet.


9-12. juni: SanFiesta.

For 3. gang arrangeres den latinamerikanske festivalen SanFiesta i Sandvika. I BAKgården får vi se de største bandene innen latinamerikansk musikk i Norge. Festivalen har også mye annet å by på, som: salsakurs, film fra Latin-Amerika, kunstutstilling, streetart, markedsboder og stands, workshops for barna, danseoppvisning, konferanse og mye, mye mer.


19. juni: Vi markerer Frivillighetens år 2022.

2022 er Frivillighetens år og vi markerer den sammen med Bærum Kulturråd. Kom og opplev bredden av hva kultur i Bærum har å by på.

 

 

bakgardensandvika.no