Høl i CV´n overtar Artista  

Høl i CV´n overtar Artista  

Publisert av Anne Jespersen den 06.04.22. Oppdatert 06.05.22.

Det er kommunens «Høl i CVen» som overtar driften av godt besøkte Artista. De tar ansvaret for å videreføre kaféen med mye av det samme tilbudet som i dag, og vil forene kafétilbudet på dagtid med ungdomsaktiviteter om kvelden. Innhold og detaljer i ungdomsprosjektet er ikke avklart, men vil utvikles av ungdommene selv litt over tid.


«Høl i CVen» er et prosjekt i Bærum kommune som har fokus på recovery, der tilhørighet, nettverk og jobb er en del av en tilfriskningsprosess. Prosjektet ble startet av ansatte og beboere i psykisk helse og rus, og målet er å gi mennesker en mulighet til å få arbeidserfaring, samtidig som de selger produkter med høy publikumsinteresse og kvalitet. Medarbeiderne får god opplæring i kaffetilberedning, og fra foodtrucken serveres og selges det et godt utvalg av kaffe og espressobaserte drikker. Kvalitetskaffen blir levert av familiebedriften Den Gylne Bønne, et lokalt foretak på Skui som i 25 år har importert, brent og solgt kaffe til folk og bedrifter. 


-Vi ønsker alle som har brukt kaféen varmt velkommen til reåpning hos oss, og håper alle grupper - både unge og eldre, vil trives med det nye konseptet. Her er det rom for alle generasjoner, sier Kenneth Strand.