God jul fra oss i Sandvika Vel

God jul fra oss i Sandvika Vel

Publisert av Anne Jespersen den 18.12.22.

Sandvika Vel engasjerer seg på flere områder. Vi arrangerer kvistinnsamling, fyller opp kasser med strøsingel, arbeider for gode møteplasser, og uttaler oss i forbindelse med diverse høringer i kommunen. For å kunne gjennomføre alle disse oppgavene er vi avhengig av engasjerte medlemmer og konstruktive innspill. 

 

Andre velferdstiltak vellet bidrar med er blant annet flaggheising på Rådhusbroen og Løkketangen på 17. mai. Under byfesten i sommer hadde vi på nytt base i Steinhuset i Løkkehaven - med bildeutstilling, minikonsert og informasjon om vellets arbeide. Mange kom innom, og vi fikk flere nye medlemmer - men trenger selvfølgelig enda flere. 

 

Fortsatt graves og sprenges det i sentrum, og vi beundrer de berørte næringsdrivende som «holder koken», og ikke minst alle de besøkende som fortsetter å bruke byen. 

 

Bylivet går sin gang, og har mye spennende å by på, tross byggearbeidene som pågår. Kulturtilbudet i Sandvika er spennende og mangfoldig med standupshows, konserter, teater og mye mer. Byens trivelige utvalg av restauranter og kaféer ønsker også velkommen, både i romjulen og på nyåret. 

 

En riktig gledelig jul og et godt nytt år ønskes fra oss i Sandvika Vel.  

 

Med vennlig hilsen 

Jona Ragnarsdottir