Ballerinaens mekka

Ballerinaens mekka

Publisert av Anne Jespersen den 25.10.22. Oppdatert 26.10.22.

Bebita er selv tidligere danser med tilknytning til Den Norske Opera og Ballett, og har i over 25 år undervist i ballett ved Fagerborg vgs i Oslo. Hun startet med salg av danseutstyr til elevene sine i 1999. Først som en bi-geskjeft kombinert med pedagog-rollen, men siden tullet det på seg, og egen butikk i Sandvika ble et faktum. 


Vi har hatt butikk i flere ulike lokaler i sentrum, men trives veldig godt her vi er nå, sier Bebita. Som medhjelper har hun datteren sin, Vibeke Halle Harmann, og ellers hyres det inn danseglade, flinke ekstrahjelper, selvsagt med erfaring innen tåspissdans.


Trafikken og omsetningen er ikke helt som den var - noe både utbygging og øknomisk trangere tider får ta skylden for. 


Vi merker at folk haster mer forbi her nå, ingen kommer ruslende innom for å titte. De som oppsøker oss vet hva de skal ha, og det er mindre impulskjøp enn før.


I samme øyeblikk kommer en kunde inn døren, og kjøper sko til danserne i Bærum Barneteaters juleoppsetning «Snødronningen». Det er vi glade for, så her blir det nok en «niceprice», smiler Bebita.


Vi er ellers positive til utbyggingen av byen og håper «Nye Sandvika» vil bety mer fart for næringslivet, og generelt mer liv og røre i bybildet. Det blir spennende å se.