Aktiviteter

Sjekk ut aktivitetskalenderen vår for å få en oversikt over alle våre arrangement!

Vellets årsmøte endelig avholdt

Vellets årsmøte endelig avholdt

Årsmøtet har vært utsatt grunnet koronaepedemien - etter at det opprinnelig skulle vært gjennomført 16. april i år. Møtet ble dermed avholdt 11. juni, i Bærum Sportsklubbs lokaler på Kadettangen. Klikk på lenke under for protokoll, nye vedtekter, samt styrets nye sammensetning.

Les mer
Nytt om "Nye Sandvika"

Nytt om "Nye Sandvika"

Sandvika Øst kan i forbindelse med den kommende utbyggingen, få en tredobling av dagens bygningsmasse til rundt 110.000 kvadratmeter totalt. Det betyr at byen kan få høyhus på inntil 16 etasjer. Rivingen av Kreditkassebygget og Helgerudgården vil starte over nyttår - de to sentrumsbyggene, som i dag er koblet sammen, skal bli til to nye bygg. Over to plan under bakken legges det et sammenhengende parkeringsanlegg, og på bakkeplan åpnes det for butikker, kafeer og spisesteder. De fire neste etasjene skal gi plass til næringslokaler. (Kilde: Budstikka, illustrasjon: LPO Arkitekter/Budstikka)

Les mer
Ny keramikk i gammelt hus

Ny keramikk i gammelt hus

I «Huset Midt Imellom» i vakre Løkkehaven holder EB Keramikk til. Vi besøker Ellen Birgitte Ekerholt Marchand på en av de varmeste junidagene i år, og får servert deilig kald te i skyggen utenfor det hyggelige, sjarmerende trehuset. Husets første etasje, som kombinerer verksted og butikk, ligger i et av tre gamle hus som ble satt opp på tomten på slutten av 90-tallet.

Les mer
Urbant landbruk i Sandvika sentrum

Urbant landbruk i Sandvika sentrum

Midt i byen, i den flotte Løkkehaven, bak de gamle trehusene, spirer og gror det i nymalte trekasser. Her har Bærum kommune i samarbeide med Bærum Frivilligsentral og Dine Røtter, etablert en «åpen» urte- og grønnsakshage, til glede og nytte for Sandvikas innbyggere. Tale Helen Seldal fra andelslandbruket Dine Røtter leder etableringen og driften, og 100.000 kr er av kommunen satt av til prosjektstillinger, kasser, jord og redskap.

Les mer
Blomsterbed i "Monet-stil"

Blomsterbed i "Monet-stil"

I forbindelse med den franske kunstneren Claude Monets opphold i Sandvika for 125 år siden, arrangeres det er rekke aktiviteter over hele byen dette året.

Les mer