Nytt om "Spiselige Sandvika"

Nytt om "Spiselige Sandvika"

Publisert av Anne Jespersen den 18.08.20. Oppdatert 05.10.20.

 

I hagen på Hamang nærmer det seg enden av etableringsfasen. Bedene er formet og sådd til med gulrøtter, reddiker, salat, rødbeter, erter, solsikker, løk, gresskar og squash, samt at det er laget en egen urtesirkel der det jobbes med å så og plante til i disse dager. Arrangørene er også i gang med å etablere et eget felt med spiselige blomster som det er vist interesse for - blant annet hos restauranten på Folkebadet. 

Alle som vil delta er hjertelig velkomne på samling enten tirsdag fra 11.00 eller torsdag fra 18.00 i ukene fremover (det er bare å poppe innom og hilse på!). Hvis man får samlet en sterk og engasjert gruppe sees det også på muligheten for å etablere et rom i kjelleren til Frivillighetssentralen. Der kan det holdes samlinger gjennom resten av året, og deltagerene vil kunne dyrke frem egne småplanter til en enda rikere sesong neste år. I tillegg er planen å hente inn foredragsholdere.  

 

Vel møtt!